henrik.loegstrup

Henrik Forman Løgstrup, Unglærer

Højskole har det meste af mit liv ikke været andet end en sang af “drengene fra angora”. Men efter gymnasiet begyndte jeg så igen at høre ordet blive brugt, denne gang om en helt unik og fantastisk oplevelse. Og da jeg så stiftede bekendtskab med at hvad det ville sige at gå på højskole, så var jeg hurtigt solgt.

For mig handler højskole om at føle sig hjemme, det er et sted hvor der er plads til enhver, og man kan føle sig tryg. Et fællesskab man sammen opbygger gennem hårdt arbejde i blokfag, hyggelige stunder i havestuen og dybe snakke i DGL. På højskole er der aldrig et ophold der er ens, og man har selv virkelig muligheden for at forme sine oplevelser på VIH. For mig er det vigtigt at man føler højskolen er et sted hvor man kan være sig selv, man skal ikke være bange for at dele sin mening eller komme med forslag. Jeg går ind for at man hopper i med begge ben til opgaver på skolen, lige meget hvor fjollet det kan virke udefra.

Som unglærer vil jeg gøre mit bedste for at være med til at opbygge et fantastisk fællesskab på skolen. Fællesaktiviteter og begivenheder som man selv står for som elev, er nogen af bedste stunder man har på VIH, og det noget jeg altid vil støtte meget op om. Jeg har altid godt kunne lide at dyrke sport og især holdsport. Jeg har spillet fodbold det meste af mit liv og har også ind imellem været inde og snuse til nogen andre sportsgrene som håndbold, volleyball og badminton.

Jeg synes man lærer utroligt meget af at dyrke holdsport, man lærer i sandhed hvor forskellige vi alle er fysisk og mentalt. Jeg er selv et konkurrence menneske, så du kan tro at jeg også vil sørge for at de fag jeg underviser i bærer præg af det. For mig betyder det at være konkurrencemenneske ikke at man altid skal vinde, men at man altid skal give sig fuldt ud, og det kommer jeg også til. Udenfor grønsværen eller sportshallen er jeg altid klar på noget stille og roligt. Alt fra brætspil, krea i havestuen eller se en god film. Derudover er jeg altid med på en runde disc golf på skolens bane. 

Henrik Forman Løgstrup