Inspirationsfag

Grøn Mad

Grøn mad

Har du endnu ikke smagt en god vegetarisk ret? Eller måske elsker du at lave god vegetarmad? I så fald er Grøn Mad interessant for dig.

Her har vi den aftale med kaninerne, at hvis de ikke spiser vores mad, så laver vi ikke dårlige jokes om fiktive aftaler med kaniner.

Grøn mad

Vil du have inspiration til grønnere madvaner?

I Grøn Mad bliver vi klogere på, hvordan vi får den gode smag frem i de grønne retter, hvordan vi selv kan sanke råvarer i naturen og hvilke råvarer er i sæson, så vi kan mindske belastningen for miljø/klima.

Her er der særlig fokus på at skifte kød ud med forskellige grøntsager, som vi sammen tilbereder, så de smager himmelsk. Vi henter inspiration, reflekterer og er kreative sammen, når vi hygger os med at lave maden i praksis. Og det bedste af det hele er, at vi også selv skal spise maden sammen. Vi bryder os nemlig heller ikke om madspild.

Nanna Mikkelsen

Glæden og roen ved at lave mad

Jeg finder både glæde og ro ved at lave mad. Jeg elsker at prøve nye grønne retter med masser af smag. Og jeg glæder mig til, at I også skal prøve det i fællesskab.

NANNA MIKKELSEN, HØJSKOLELÆRER