Søger du udfordringer? Og elsker at vove dig ud på kanten af dine mentale grænser?

Game changer er IKKE et traditionelt idrætsfag. Som navnet signalerer er det et multifag, hvor vi kan beskæftige os med forskellige aktiviteter fra gang til gang. Primært gennem leg og tematiserede aktiviteter, der henter inspiration fra temaer såsom navy seal, battle, escape room, tons & tummel, hang time, fight club, klatring, playtime, night theme m.m.

Vi har fokus på det fysiske, men i høj grad også på mentale udfordringer, og så vidt muligt forsøger vi at fusionere de psykiske og fysiske elementer.

Game changer er et nyt fag fra efteråret 2022, hvor vi prøver forskellige fede aktiviteter. Vi bestræber os på løbende at udvikle faget sammen med dig og de andre elever på kurset. Følg med for yderligere beskrivelse. 

Klærke om Game Changer

Jeg giver gerne eleverne et empatisk skub for at skabe nogle situationer, hvor vi udvikler os sammen. Nogle gange skal man kastes lidt ud på dybt vand for så at redde sig i land og opleve at "ja, det klarede jeg jo."

Det er det hele værd at opleve elevernes stolthed og glæde, når de har udfordret sig selv og måske udvidet nogle grænser. Så bliver verden bare større!